WAT WIJ TE BIEDEN HEBBEN


Harimau Berantai is een stijl afkomstig uit Batu Pahat Johor - Maleisië en is gebaseerd op technieken afkomstig uit het battlefield. Kenmerkend voor deze stijl is dat men gebruikt maakt van de meest exotische wapens, men moet dan denken aan bv de staart van pijlstaartrog. Typerend in deze stijl is dat  zowel de ongewapende als gewapende technieken gebaseerd zijn op een veel groter vernietigingsvermogen dan nodig is voor een bepaald doelwit.

Klik op het logo voor meer informatie

 


Pukulan Betawi is de verzamelnaam voor gevechtskunsten die ontstaan zijn rond het einde van de 18e eeuw in Batavia - het huidige Jakarta. Pukulan Betawi is sterk beïnvloed door krijgskunsten uit de Sunda-regio en heeft kenmerken en overeenkomsten van de krijgskunst met Pencak Silat Cimande (west Java) en het Chinese Kuntao.

 Klik op het logo voor meer informatie


Dangian Pakuan is een West Javaanse stijl afkomstig uit Bogor Indonesië en is gebaseerd op een aantal aspecten die een eenheid vormen en onverbrekelijk met elkaar verbonden zijn namelijk Seni (kunst), Bela Diri (zelfverdediging) en Mental-Spiritual (mentaal-spiritueel) Ook heeft het een aantal karakters, waar zij altijd mee in harmonie is. Deze karakters zijn: ethiek, techniek, esthetiek.

Klik op het logo voor meer informatie

 


Grasio wedstrijd silat


Maak kennis met Pencak Silat in Sittard - Geleen

 

  • Veelzijdige en boeiende gevechtskunst
  • Twee gratis proeflessen
  • Persoonlijk aandacht
  • Beginners en gevorderden

 

Kom zelf ervaren hoe de training is en meld je direct aan voor een GRATIS proefles!